Ocein landet pumpe-kontrakt med IKM Promech

Nyheter
0

Ocein, som er leverandør av notvaskeren Stealth Cleaner, har inngått en avtale med IKM Promech om leveranse av pumpesystemer til oppdrettsnæringen.

Pumpene er av typen KAMAT, utstyrt med Scania motor, og er allerede godt kjent i oppdrettsbransjen.

– Vi er stolte over å få med oss på laget en så stor aktør som IKM Promech, og vi kan nå levere en totalpakke med alt hva kundene behøver til sine notvasker-prosjekter, sier Roy Ohren, CCO i Kristiansund-baserte Ocein.

Han opplyser til iLaks at det er inngått en kontrakt på åtte pumpesystemer.

Foto: Ocein

– Vi har allerede levert flere systemer, og kundene er strålende fornøyd med leveransene. Med et kabinett bygget i aluminium er dette markedets letteste pumpe-kabinetter, noe som har stor innvirkning på drivstofforbruket om bord i båtene.

– Vi leverer også elektriske eller dieseldrevne pumpesystemer for montasje innvendig i skrog der det er behov for dette, sier Roy Ohren.

Ocein omsatte for 115,5 millioner kroner i 2021.

IKM Promech, som holder til på Sola ved Stavanger, har 40 års erfaring på salg og reparasjoner av pumper og pumpesystemer på både landbasert og offshore industri. Selskapet representerer KAMAT-pumper i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og har i tillegg samarbeid med alle større pumpeprodusenter i bransjen.

– Vi er meget glade og har stor tro på samarbeidsavtale med Ocein. Samarbeidsavtalen med Ocein betyr mye for IKM Promech, da vi blir tilført ytterligere erfaring og kompetanse innen oppdrettsnæringen, sier Erik Lamo, konsernsjef i IKM Promech.