Nytt ansikt i Blue Ocean Technology

Nyheter
1162

Ekspertene på slambehandling i havbruk, Blue Ocean Technology, er i vekst med økende antall prosjekter på land og i sjø – og utvider derfor staben.

Jan Tore Solheim er nylig ansatt som prosjektleder, og har tiltrådt stillingen. Han vil ha overordnet ansvar for leveranser, utarbeidelse av konstruksjonstegninger og produksjonsunderlag samt være en nøkkelperson innen produktutvikling.

Jan Tore Solheim

Han er opprinnelig fra Florø, er utdannet industrimekaniker med fagbrev, og er fagskoleingeniør innen maskinteknikk fra Bergen Tekniske fagskole.

Solheim har bakgrunn som prosjektingeniør, XT tekniker og industrimekaniker innen områder som kranleveranser, subsea og verftsindustrien.

– Som en offensiv satsning overfor markedet og våre kunder, styrker vi staben og ønsker Jan Tore velkommen i teamet av ressurspersoner i Blue Ocean Technology, skriver selskapet i en pressemelding.

Blue Ocean Technology ble etablert i 2012 for å produsere mer kompakte, effektive slamrensingsanlegg med betydelig lavere strømforbruk enn det som vargjengs i markedet. Tiår med erfaring fra oljenæringen, kombinert med oppdrettserfaring ga liv til en ny generasjon slambehandlingsanlegg – basert på å gjøre ting på en annen måte.

– Vi har nå levert en rekke anlegg langs store deler av kysten, med mange flere under prosjektering. Kundene er i første rekke settefisk og postsmoltanlegg – samt lukkede matfiskanlegg på land og i sjø, skriver selskapet videre.