Ragna Heggebø er ansatt som Global Research & Development Manager i Grieg Seafood. Selskapet har også ansatt Martin Mjøs-Haugland som Quality Assurance Manager.
Det går fram av en pressemelding fra Grieg Seafood.
Heggebø kommer fra stillingen som Group R&D Manager Feed and Fish Performance i Mowi. Hun er utdannet veterinær med doktorgrad i patologi fra Norges veterinærhøgskole. I mange år var hun leder for Veterinærinstituttet i Bergen, før hun begynte sin karriere i akvakulturindustrien i EWOS og senere Cargill Innovation.
Mjøs-Haugland på sin side kommer fra stillingen som leder for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet (HMSK) i NORCE Research. Han har masterstudie i vannressurser og kystsoneforvaltning fra Universitetet i Bergen, og har bred erfaring fra industri og offshore. Han har tidligere arbeidet for selskaper som DNV GL, Hordafor og Swire Seabed.
– Havbruksnæringen skal både redusere miljøavtrykket og forbedre fiskevelferden, og i Grieg Seafood jobber vi hele tiden med å bli bedre. De neste årene skal vi løfte oss på forskning og utvikling og kvalitet, og vi er svært glade for å få med oss flinke folk som Ragna og Martin på laget til å lede disse områdene, sier Knut Utheim, teknisk direktør i Grieg Seafood.
Heggebø og Mjøs-Haugland begynner i Grieg Seafood 4. januar 2021.