Øyvind Magnussen startet i First Seafood 20. april.
– Vi er avhengige av de beste folkene for å lykkes. Øyvind tilfører oss betydelig erfaring og vil gå inn å styrke vårt team fra første arbeidsdag. Vi ser frem til å få han ombord, sier CEO Andreas Sundnes.
First Seafood skriver i en pressemelding at de har satt ambisiøse mål for foredling av laks, og at de jobber kontinuerlig med å forbedre alle sine prosesser.
Magnussen har tidligere jobbet for selskap som Eide Fjordbruk, Inka, Sekkingstad, og Rolf Olsen som solgte sin sjømataktivitet til Pan Fish. Han har over 30 års erfaring med videreforedling, slakting og salg av laks og ørret, og har tidligere innehatt stillinger som daglig leder, QA manager og fabrikksjef.
Selv sier Magnussen:
– Jeg ser på First Seafood som den mest spennende aktøren innen foredling av laks i Norge. De har en skarp organisasjon som er full av kunnskapsrike og dedikerte mennesker som lager flotte produkter. De har på kort tid lykkes i å få bygd opp et imponerende lag, med gode tall, men, det er alltid rom for forbedringer. Jeg gleder meg til å begynne og ser frem til å bidra til at selskapet skal kunne fortsette veksten fremover.