Ny daglig leder i Frydenbø Industri i Nord

Nyheter
1481

Arne Kristian Vestre er ansatt som daglig leder for Frydenbø Industri Havøysund og Frydenbø Industri i Øksfjord.

Fakta

Frydenbø industri, er en av Frydenbø Groups fem divisjoner. Selskapet har siden starten i 1916 levert over 83.000 diesel motorer i den norske maritime markedet. Siden 1996 har selskapene samarbeidet med FPT, som er en av verdens største produsenter av dieselmotorer og levert fulle fremdriftssystemer til mindre fartøy. Frydenbø Industri leverer også større fremdriftløsninger gjennom deres samarbeid med motorleverandørene ABC og Baudouin. Hovedaktiviteter for selskapet i dag er service og vedlikehold samt leveranse av deler til det profesjonelle maritime markedet, som betjenes ut fra lokasjonene i Oslo, Bergen, Ålesund, Øksfjord og Havøysund.  

Frydenbø Industri leverer skipsservice og fremdriftsmaskineri til den maritime næringen i Norge fra fem regioner langs Norskekysten. Selskapet kjøpte Havøysund Patentslipp for snart to år siden.

– Etter oppkjøpet har vi arbeidet med å samkjøre arbeidsprosesser med driften i våre fire ander lokasjoner langs kysten. Vi opplever økende etterspørsel etter Frydenbø Industris produkter og tjenester, og har derfor økt kapasiteten ved ansettelsen av flere operative ressurser. Vi tror på fortsatt vekst spesielt i Finnmark. For å styrke operasjonene har vi ansatt Arne K. Vestre som daglig leder for våre enheter i Øksfjord og Havøysund. Han vil tiltre med umiddelbar virkning, sier administrerende direktør i Frydenbø Industri, Terje Vedeler.

Vestre har solid maritim bakgrunn innenfor drift ombord på ulike typer kommersielle skip. Han kommer fra stillingen som salgsleder fra Frydenbø sin virksomhet i Nord, og har tidligere vært sentral i oppbyggingen av virksomheten i Øksfjord – som tredje generasjon eier av verftet, og nå medeier sammen med Frydenbø.

– Vi er veldig fornøyd med ansettelsen av Arne Kristian i denne sentrale posisjonen, tilføyer Vedeler.

– Frydenbø Industri i Nord er i dag godt rigget for ytterlige vekst innen skipsservice, salg og vedlikehold, og står meget godt rustet for å ta ytterlige posisjoner i Nord-Norge. Vi bygger videre på en stolt familietradisjon og ønsker å ytterlige øke kvaliteten på Frydenbø sine produkter og tjenester i tett samarbeid med kundene våre, sier Arne Kristian Vestre, ny daglig leder i Frydenbø Industri i Nord.

Frydenbøs operasjoner i Øksfjord. FOTO: Frydenbø
Frydenbøs operasjoner i Havøysund. FOTO: Frydenbø