Ny administrerende direktør i Østerbø Maskin

Nyheter
524

Richard Cornell tar over som administrerende direktør i Østerbø Maskin etter Steinar Holen.

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Holen fortalte i september at han kom til å gi seg etter å ha vært ni år i sjefsstolen hos Østerbø Maskin. Han skal fremover være driftssjef i samme selskap, som i hovedsak leverer aggregatløsninger og notvaskere til oppdrettsnæringen.

– Vi er svært glade for at vi nå får en ny dyktig og erfaren administrerende direktør. Richard Cornell er den mannen Østerbø trenger for å ta steget videre med våre vekstambisjoner, sier styreleder Jonny Atle Marøy.

Richard Cornell er i dag regionsdirektør i Veltec med base på Mongstad. Han ser med glede på å ta fatt i ny jobb i Østerbø Maskin rundt påsketider 2020.

– Jeg har stor sans for reisen Østerbø har startet på. Her er dyktige ansatte, ambisjoner og eiere som ønsker videre vekst. Nå sist med oppkjøp av Meland Elektro. Dette er en sjanse jeg ikke kunne gå glipp av, sier Cornell.

Med seg har han solid erfaring innan fagfeltene til Østerbø Maskin.

– Vi ser at Richard har akkurat den erfaringen med å bygge opp selskap, som vi var på jakt etter. Med han med på laget kan Østerbø levere pålitelige løsninger til enda flere kunder enn i dag, avslutter styrelederen.