NorseAqua henter to nye til salgsavdelingen

Nyheter
919

NorseAqua styrker salgsavdelingen med Simon Kveinå og Haakon Lund som kundeansvarlige. De skal posisjonere selskapet ytterligere nasjonalt og internasjonalt.

– Vi opplever at stadig flere i næringa etterspør smarte innovasjonsprodukter, og vi har ambisjoner om å ta enda større markedsandeler. Derfor styrker vi kundedialogen, og med Simon og Haakon på laget kan vi være enda tettere på våre kunder, forteller Sveinung Kristiansen, daglig leder i NorseAqua.

Simon Kveinå er 27 år og kommer fra Bindal. Kveinå har erfaring fra salg og har studert internasjonal markedsføring ved Nord universitet. Nå får han ansvaret for selskapets kundeoppfølging på Vestlandet, samt selskapets aktiviteter i Skottland og på Shetland.

– Som sambygding og barndomskompis av opphavsmannen Lars Berg-Hansen, har jeg lenge fulgt med på NorseAqua og blitt imponert over den sterke innovasjonskraften i selskapet. Da muligheten for en stilling bød seg, måtte jeg slå til. Jeg er heldig som får jobbe med så masse flinke folk, men blir også motivert av å være ute hos kunder i felten og bidra til å skape smidige og smarte løsninger for dem.

35-åringen Haakon Lund fra Brønnøysund, er selskapets nyeste tilskudd staben. Han har erfaring fra dagligvarebransjen og har de siste ni årene vært på ledelsessiden i Coop i Brønnøysund. Lund har også mangeårig ledelseserfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Nå skal han sørge for gode kundeopplevelser fra Hitra i sør til Kirkenes i Nord.

– Jeg ha lenge vært nysgjerrig på havbruksnæringa og ser fram til å kunne tilføre mine ideer og erfaringer. Gjengen hos NorseAqua har vært helt enestående og har tatt svært godt imot meg. I NorseAqua er man hele tiden tett på, både innen produksjon og salg. Med denne suksessoppskriften får man lett eierskap til virksomheten og arbeidet.