Platina Seafood mottok gullmedalje for sin nye lakseburger under premieutdelingen i NM for sjømatprodukter.
Fredag 7. september var det duket for premieutdeling i NM for sjømatprodukter under Matstreif i Oslo. Fiskeriminister Harald Tom Nesvik sto for utdelingen. Platina Seafood var påmeldt med to produkter fra sin EatSalmon lakseserie som nå er på vei ut i norske butikker.
Bedriften vant gull for lakseburger med jalapeno & ost og fikk sølvmedalje for laksepølse med chili & ost, fremgår det av en pressemelding fra Platina Seafood.
Platina Seafood er eksportør av norsk laks og ørret hvor satsningsområdet er foredlede produkter, og hadde i 2017 en omsetning på 1,1 milliarder kroner. EatSalmon produktene er utviklet over en toårsperiode i samarbeid med Tine Ingrediens. Produktene er en glutenfri lakseserie bestående av burgere, slidere, pølser og tapasboller i forskjellige smaksvarianter. Serien produseres utelukkende med norsk oppdrettslaks av høy kvalitet og norske meierivarer samt unike krydderblandinger.
– Vi har under hele utviklingsperioden fått tilbakemeldinger på at produktene våre er veldig gode, og at vi får bekreftet det på denne måten er veldig hyggelig og betyr mye for det som skal skje fremover, sier daglig leder André Skarbø.