Myrtvedt starter i Salmon Group

Nyheter
0

Salmon Group har ansatt Bjørn Morten Myrtvedt i den nyopprettede stillingen Leder Produkt – Fôr & Genetikk. Han har lang erfaring fra produktutvikling og produktledelse, både fra havbruksnæringen og næringsmiddelindustrien.

Myrtvedt er utdannet marinbiolog med Master fra Universitetet i Bergen. Han har lang erfaring fra havbruksnæringen både som kunnskapsformidler fra tiden som lektor innen akvakultur, samt som produktsjef hos fôrselskapet EWOS. Myrtvedt har også vært produktutviklingssjef hos næringsmiddelprodusenteten Rieber & Søn og administrerende direktør for Saltimport i Bergen.

– Bjørn Morten Myrtvedt har utdannelse og erfaring som gjør ham skikket til å tenke helhetlig, og bidra til at Salmon Group fortsetter å være oppdatert og gå i front. Med omfattende og allsidig erfaring fra produktledelse fra både fôr- og næringsmiddelindustrien, har han en verdikjedeforståelse som blir viktig for de steg vi og våre eiere skal ta i årene fremover, sier Jan Olav Langeland, administrerende direktør i Salmon Group, i en pressemelding.

– Jeg kjenner mange av aksjonærene i Salmon group, både eiere og ansatte, flere har også vært elever hos meg på Fusa videregående skole. Salmon Group sine eiere er dyktige, og de brenner for havbruk og sterke lokalsamfunn. De har et langsiktig perspektiv på sin forretningsdrift, og når man jobber med generasjons- og ikke kvartalsfokus, kan man ta veivalg som skaper endring og forbedringer i vår næring. Det at Salmon Group har utviklet sin egen fôrresept hvor dimensjonene fisk, folk og klode står sentralt, treffer både mine personlige verdier og interesser, og ikke minst meg som fagmann. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene i Salmon Group sammen med resten av administrasjonen og ikke minst eierselskapene og deres dyktige ansatte i distriktene, sier Bjørn
Morten Myrtvedt.

Myrtvedt tiltrer stillingen 1. oktober.