Myhre går fra NSK Ship Design til NOR Maritime Service

Nyheter
683

Thomas Myhre slutter som salgssjef i NSK Ship Design for å bli ny daglig leder i narvikfirmaet NOR Maritime Service.

Myhre har vært i stillingen som salgssjef i NSK Ship Design de siste syv årene. Han startet i den nye jobben i malmbyen mandag denne uken.  

– NOR Maritime Service (NMS) er et spennende selskap i sterk vekst og har et spesielt fokus på utvikling og lokal verdiskapning. NMS skal bli markedsledende innen maritim service, logistikk og dokumentasjon og det skal vi oppnå gjennom et tett samarbeid med våre kunder, partnere og utviklingsfirma. Selskapet er lokalisert i Narvik, og opererer i den største og mest folkerike sjømatregionen i nord, med gode muligheter for ringvirkninger fra fiskeri og havbruk. Jeg gleder meg til oppstart, sier Myhre i en pressemelding.

«Hamarøyskaftet» i ROV-operasjon ved lokalitet. Foto: NMS

– Vi er meget tilfredse med å få Thomas med på laget. Myhre er sulten og har en utrolig erfaring med et stort nettverk i den maritime næringen over hele verden. Teamet vi har bygd opp nå gjør at vi har et svært godt utgangspunkt til å ta tak i de muligheter og utfordringer som ligger foran oss knyttet til videre vekst og autonomisering av havbruksnæringa, sier styreleder Mikkel Pedersen.

– Det å få inn flere som er sulten på utvikling og forbedring er helt avgjørende, og vi skal gjøre vårt for å fortsette å skape spennende arbeidsplasser i NMS i årene fremover, sier han.

Pedersen fortsetter foreløpig i stillingen som styreleder i NMS etter sin rolle som daglig leder i selskapet, og skal fokusere på utviklingsprosjekter og videre vekst i selskapene han er medeier i.

NOR Maritime Service ble etablert i 2017 og leverer inspeksjonstjenester til havbruksnæringen, og andre kundegrupper som etterspør slike tjenester, samt virksomhet i naturlig forbindelse med dette. NMS driver også med produktutvikling innenfor undervannstjenester og etablerer seg også med en egen dykkeravdeling for å gi et komplett tilbud på undervannstjenester for sine kunder.

Selskapet er lokalisert i Narvik og har i dag åtte ansatte.