Morten Nordstad går av. Bernt Martinsen blir ny toppsjef i PHARMAQ

Nyheter
0

Internt opprykk i vaksineselskap.

– Vi er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Bernt Martinsen som ny administrerende direktør i PHARMAQ en del av Zoetis, verdens største dyrehelseselskap. Bernt starter i sin nye stilling 1. november med hovedarbeidsplass i Oslo. Vi ønsker også å rette en stor takk til Morten Nordstad for hans enestående og mangeårige innsats i selskapet, skriver selskapet i en pressemelding.

Martinsen kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i selskapet.

Den nye administrerende direktør vil videreføre arbeidet med å utvikle og levere  fiskehelseløsninger til oppdrettsnæringen. Dette inkluderer PHARMAQs fiskevaksiner og terapiprodukter, PHARMAQ Fishteqs vaksinasjonsmaskiner og -tjenester samt PHARMAQ Analytiqs diagnostiske, forsknings- og analysetjenester.

– Med Bernt Martinsens forretningsforståelse, kunnskap om markeder og organisasjonen kombinert med hans formelle bakgrunn som veterinær, er vi sikre på at han vil ivareta kundene og organisasjonen på en best mulig måte og sikre at PHARMAQ fortsetter å levere innovative kvalitetsprodukter til våre globale kunder og partnere, sier Glenn David, Zoetis Executive Vice President and Group President, International Operations, Aquaculture, BioDevices and Pet Insurance.

Martinsen er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøyskole og har mer enn 25 års erfaring fra arbeid innen fiskehelse. Han har også en PhD i farmakologi på fiskesykdomsterapi til oppdrettsfisk. I sin yrkeskarriere har han hatt ulike roller innen FoU, klinisk utprøving og salg.

– Det er med stor ydmykhet og entusiasme jeg nå trer inn i en ny rolle i PHARMAQ og sammen med et sterkt team og dedikerte kolleger vil vi fortsette å jobbe tett med kundene for å forstå deres behov og bringe innovative løsninger til oppdrettsnæringen, forteller Bernt Martinsen.