Morten Nielsen ansatt som COO i West Coast Salmon

Nyheter
856

Norske West Coast Salmon, som skal produsere 15.000 tonn laks årlig i Nevadaørkenen, har ansatt Morten Nielsen som COO.

Det opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Nyheten kommer kort tid etter at iLaks kunne fortelle at Nielsen hadde sluttet i AKVA group Land Based, etter fem år i selskapet. Tidligere konsernsjef i AKVA group, Hallvard Muri, er en av initiativtakerne bak West Coast Salmon og også styreleder i selskapet.

Les også: Muri & co. skal produsere 15.000 tonn laks årlig i Nevadaørkenen

– Dette er en veldig viktig milepæl for West Coast Salmon. Morten forlot AKVA group i desember, og vi er stolte og glade for å ha sikret hans engasjement. Han bringer unik landbasert havbrukskompetanse og erfaring med prosjektledelse, samt en kombinasjon av gründer- og bedriftstilnærming. Med Morten om bord ser vi frem til å gjennomføre planen vår – i partnerskap med selskapets nye sterke eiere – for å oppnå vårt mål om å bli den ledende leverandøren av bærekraftig atlantisk laks på vestkysten av USA, sier administrerende direktør i West Coast Salmon, Henrik Krefting.

Morten Nielsen starter opp i jobben 1. mars.

– Jeg er spent på å få muligheten til å være en del av et veldig dyktig og fokusert team, og ser frem til å bidra til å realisere dette veldig viktige prosjektet, sier dansken i pressemeldingen.

Les også: Pengejakt for landbasert laks: Verdien av tillit