Mørenot Osen ansetter ny avdelingsleder 

Nyheter
1200

Mørenot Osen styrker sin servicestasjon i Trøndelag ved å ansette Bente Fortun som ny avdelingsleder. 

Bente Fortun kommer fra stillingen som daglig leder av en YX bensinstasjon hvor hun har jobbet siden 2005. Der gjorde hun seg bemerket av ledelsen i YX gjennom oppbygningen av en populær matservering og ved å presentere sterke årlige inntektsøkninger. I sin nye rolle vil Fortun være avdelingsleder for Mørenots servicestasjon i Osen med et team på ti personer.

– Jeg liker forretningsutvikling og motiveres av muligheten til å bidra til Osens vekst. Mørenot har et engasjement for lokalsamfunnene de er en del av og jeg gleder meg til å se hva vi får til sammen, sier Bente Fortun i en pressemelding.

Mørenot Osen er en fullskala servicestasjon for oppdrettsnæringen og driver både med vask, reparasjon og impregnering av not. Fortun overtar etter Oddbjørn Ovesen, som har vært daglig leder for stasjonen siden 2006. Han sluttet i stillingen 1. januar, men vil bistå som rådgiver for Fortun til 31. mars.

– Oddbjørn har vært en viktig spiller i oppbyggingen av stasjonen og vi takker for innsatsen han lagt inn gjennom mange år. Nå er det Bente som tar over stafettpinnen og skal lede arbeidet videre med å levere kvalitet der kundene trenger oss. Med Bente med på laget har vi fått inn en solid ressurs som vil styrke servicetilbudet vårt i Trøndelag. Vi gleder oss veldig til å få henne på plass, sier leder for service, Kenneth Larsen fra Mørenot Aquaculture.