Mørenot ansetter seks nye personer i salgsteamet

Nyheter
1686

– Det blir mye spennende i vente fra Mørenot i tiden framover, sier Kenneth Brandal, salgsdirektør i Mørenot.

Brandal som selv startet i Mørenot i juni, har brukt mye av tiden på å få på plass seks nye personer i salgsteamet.

– Næringen er i endring, og den endringen skal vi være en del av. Vi har fått på plass et godt salgsteam med solid kompetanse. Vi skal være tett på kundene, og bidra til å drive både Mørenot og oppdrettsnæringen fremover, sier han.

– Vi har kanskje vært inne i en litt usynlig periode. Det er fordi vi har brukt tiden på å rigge skuta og forberede store ting, sier han.

Siste tilskudd til salgsteamet i Mørenot Aquaculture er Stig Reite, som begynte 1. oktober. Han er ansatt som salgsansvarlig for region Nord, fra Brønnøysund i Nordland til Hammerfest i Finnmark.

Tor André Kandal og Lars Jan Thorsen er nye salgsansvarlige for Sør-, Vest- og Midt- Norge. De kommer begge fra lignende stillinger, og har jobbet inn imot oppdrettsnæringen i mange år.

Torkil Rasmussen er rekruttert internt til salgsingeniør, og parallelt med ham går Jonas Lie, som har vært i selskapet siden 2013.

I tillegg er May-Linn Hårvik ny markedssjef for Mørenot-gruppen. Hun har også bakgrunn fra oppdrettsnæringen, både markedsføring og eksportsalg av fisk, og skal sørge for god synlighet på alle flater.