Møgster vil selge hyttepalass for 13 millioner kroner

Nyheter
0

Helge Møgster, hovedaksjonær i Austevoll Seafood og Lerøy, legger hytten på Kvamskogen ut for salg.

Hytten har seks soverom, fire bad, og tre stuer – og ligger ute til 13 millioner kroner. Den har et bruksareal på 344 kvadratmeter.

– Det er en liten kjøpegruppe til et slikt objekt. Responsen enn så lenge har vært rolig, i tråd med forventningene til selger og meg, sier eiendomsmegler i Nordvik Hardanger, Kjetil Solheim Aarsand, til Bergensavisen.

– Det er ikke ofte hytter til salgs i denne prisklassen, ti millioner og oppover er særdeles sjelden vare på Kvamskogen. I Myrkdalen er det mer aktivitet på det nivået, legger han til.

Foto: Bjarne Skintveit

Hytten på Fureberghovden er formelt eid av Inger Marie Møgster, Helge Møgsters kone. BA får opplyst at det er Møgster som står for salget. Han ønsker ikke å kommentere saken.

«Denne hytten ligger idyllisk til på Kvamskogen, kun en times kjøring fra Bergen. Beliggenheten er preget av ro og stillhet, med sollys fra tidlig morgen til kveld. Her er en flott base for utendørsaktiviteter året rundt, med preparerte skiløyper og fantastiske toppturer. Alpinentusiaster vil glede seg over nærheten til Furedalen og Eikedalen», heter det i annonsen.

Hytten, som er bygget i 2014, er den dyreste som er oppført på Finn.no i Vestland fylke.

Foto: Bjarne Skintveit