Maritime House og Artic Group inngår samarbeid om salg av servicefartøy nord for Stad

Nyheter
1405

Maritime House har for øvrig forankret seg godt som et maritimt konsulentselskap innenfor levering av kvalitetssikringssystemer, utleie av personell til offshoreindustrien og maritim rådgivning. Vi jobber også intenst for å etablere oss innen management og drift av skip. Å nå få på plass en salgsavtale med Artic Group er svært gledelig, skriver Maritime House i en pressemelding.

Les også: Satser på nytt konsept for arbeidsbåter

Samarbeidet med Artic Group er en strategisk viktig del for utvikling av selskapet. Artic Group er nytenkende og deres løsninger innen servicefartøy, i samarbeid med Havsula Marine, er bransjeledende. Vi er stolte av å inngå samarbeid med et såpass solid selskap med lange tradisjoner, heter det videre i meldingen.

Moderne
– Servicefartøyene, på henholdsvis 14,95 meter og 33,95 meter, er moderne og tilpasningsdyktige, med innovative løsninger, til en veldig lav pris. Vi ønsker å være gode ambassadører for salg av deres fartøy nord for Stad, sier partner i Maritime House, Frank Berget.

– Når det gjelder drift av skip mener vi vi er svært konkurransedyktige med egenproduserte verktøy for effektiv drift – med kvaliteter i vår stab med lang og god erfaring innenfor operasjon og ledelse av skip. Dette er helt avgjørende for å kunne levere innovative og gode løsninger til bransjen i fremtiden til investorer og redere som ønsker å sette bort driften, legger daglig leder, Eskild Leikanger, til.

Kvalitetsikring
Maritime House er opptatt av at deres erfaring, kombinert med deres klienters ekspertise, utgjør en felles solid styrke på våre tjenester og produkter.

– Maritime House har blant annet levert ISM-system til Hopmark Havfiske, Holberg Shipping, Geiranger Fjordservice og North Sea Marine. I tillegg til nå å tilby salg av fartøy, tilbyr vi egenutviklet elektronisk kvalitetssikringssystem. Vi har akkrediterte revisorer med lang erfaring innenfor kvalitetsledelse med på laget, sier partner Yngve Nordhaug.