Ivar Bastian Kramer blir kundeansvarlig i STIM, etter flere år som fiskehelseansvarlig i Firda Seafood.
Hos Firda Seafood har fiskehelsebiologen fått uvurderlig erfaring med hele produksjonssyklusen fra egg til slakt, og han har ledet en rekke fiskehelserelaterte prosjekter.
– Jeg har hatt fantastisk fine og lærerike år hos Firda Seafood sammen med en gruppe utrolig dedikerte og dyktige medarbeidere. Nå var tiden inne for å gjøre noe litt annet, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på et nytt kapittel. STIM er et utrolig spennende selskap, og på mange måter selve lokomotivet innen biologisk rettet innovasjon i havbruksnæringen, sier Kramer i en pressemelding.
Han har nå fått kontorplass i Bergen og skal jobbe med STIMs kunder på Vestlandet.
Salgssjef Jørn Hanssen er glad for å endelig ha sin nye medarbeider på plass.
– Ivar er en fantastisk dyktig fagmann med et stort engasjement for å gjøre en positiv forskjell i norsk havbruk. Han kommer til å bli kjempeviktig for oss. Vi er takknemlige for at Firda gikk med på å redusere oppsigelsestida hans fra seks til fem måneder, for her går det unna om dagen. Det er ekstra artig å ønske ham velkommen til et team som er i skikkelig medvind, sier Hanssen.
Ifølge Hanssen er det god framgang i alle deler av STIMs relativt omfattende register av virksomhet.
– Både innen fiskehelsetjenester, miljøtjenester og rådgiving, vaksinedistribusjon og ikke minst våre egne innovasjoner som SuperSmolt FeedOnly, går det veldig bra om dagen. Det er også veldig stor interesse rundt biokontrollproduktene CustusYRS og det nye CustusMVS som reduserer smittepresset av Moritella viscosa i vannet, sier salgssjefen.