Kobbvåglaks med ny flåtebestilling

Nyheter
355

Kobbvåglaks har lagt inn bestilling på sin tredje flåte fra AKVA group. 

– Kobbvåglaks er en svært veldrevet virksomhet. Det er en stor anerkjennelse for AKVA group at de har tillit til oss og at de nå bestiller en tredje AKVA fôrflåte, sier Hans-Øyvind Sagen, salgsdirektør Nordic i AKVA group i en pressemelding.

Kobbvåglaks, som holder til i Herøy kommune vest av Sandnessjøen i Nordland, signerte nylig en kontrakt på en AM 400 Comfort-flåte med seks fôringslinjer fra AKVA group. Flåten som skal leveres i november er utstyrt med batteripakken AKVA Hybrid, og blir levert med veterinærrom, verksted, kontrollrom, garderobe/lugar med mer.

FOTO: Kobbvåglaks

Flåten skal settes i drift på lokaliteten Brennholmen.

– Vi har to AM 320-flåter fra AKVA group fra før som vi er godt fornøyd med, og hadde behov for en tredje fôrflåte med større kapasitet. Vi har gode relasjoner med AKVA group som er enkle å forholde seg til og som har flinke folk i alle ledd som stiller opp ved behov. Det gjorde valget enkelt, sier Jan-Terje Mikalsen, som er endel av ledergruppen i Kobbvåglaks.

AM-flåtemodellene har romslige dekk med høy lastekapasitet per kvadratmeter.

– Vi har allerede bygget om den eldste fôrflåten til batteridrift, og var ikke i tvil om at AKVA Hybrid var det riktige valget på den nye flåten; det fungerer veldig bra og i tillegg er det både en økonomisk og en miljømessig vinning i at man bruker mye mindre diesel, avslutter Mikalsen.