Knut Antonsen er ansatt som ny salgsdirektør i Blue Ocean Technology

Nyheter
0

Han tiltrår stillingen 1. august. 

Antonsen vil ha ansvar for å bygge videre på Blue Ocean Technologys kundeportefølje, og samtidig steg for steg bygge opp selskapets salgsorganisasjon i Norge og internasjonalt. Han vil være en sentral person i å støtte den videre veksten i et sterkt økende marked innenfor lukket oppdrett, både på land og i sjø, skriver selsapet i en pressemelding.

Han kommer fra stilling som Fagansvarlig havbruk hos Brødrene Dahl, der han har hatt salgsansvar for nasjonale og internasjonale kunder, og vært sterkt involvert i videreutvikling av sortiment, produktpakker og kundeløsninger.

Antonsen har tidligere erfaring fra ScaleAQ som rådgiver innen Seabased segmentet, fra Steinsvik som salgssjef region vest – og som regionsansvarlig havbruk hos Ahlsell Norge.

Han er utdannet ved Høgskolen i Agder, har et bredt nettverk i bransjen – og har vært involvert i en lang rekke prosjekter i sjø og på land langs hele kysten.

– Knut blir en berikelse for oss. Han har en bunnsolid CV, med svært solid erfaring fra en rekke områder innen havbruksbransjen. Knut deler vår visjon om energieffektive, solide produkter som virkelig gjør en forskjell for havbruksnæringen på sin ferd mot mer lukkede anlegg, og med økende fokus på sirkulærøkonomi, digitalisering, total kontroll på utslipp – og ikke minst effektive, lønnsomme nedstrømsløsninger, sier Hans Runshaug, daglig leder i Blue Ocean Technology.

– Jeg ser frem til å bli en del av teamet i Blue Ocean Technology og bidra til videre vekst i en svært spennende fase i selskapets utvikling. Dette er en unik mulighet til å være med på videreutviklingen av den bærekraftige og ressurseffektive teknologien som utgjør Blue Ocean sine bransjeledende slamhåndteringsløsninger, sier påtroppende salgsdirektør Knut Antonsen.