Knowit satser på havnæringene

Nyheter
681

Med kommunikasjonsselskapet Colours i ”familien” tar Knowit for alvor steget inn i de viktige havnæringene. Design- og kommunikasjonsselskapet Colours har spisskompetanse innen offshore olje & gass, shipping og havbruksnæringen.

Colours har 27 medarbeidere i Bergen, Oslo og Stavanger, og disse blir nå en integert del av Knowits voksende stab som nå passerer 450 medarbeidere i Norge –  som alle jobber i skjæringspunktet mellom kreativitet, teknologi og strategi.

– Med mer enn 100 kunder innenfor de store, tunge kystnæringene, spesielt i Bergen og Stavanger, tar vi nå et viktig steg inn i spennende og fremtidsrettede næringer. Kombinasjonen av Colours sin bransjekunnskap og Knowits digitale spisskompetanse vil bidra til at vi kan drive kundenes forretninger fremover, sier Lie-Nielsen.

Knowit Norge-sjefen trekker frem innsikten i kundenes virksomhet og inngående bransjekunnskap som to av Knowits viktigste suksessfaktorer.

– Med Colours om bord sikrer vi oss ”industry know-how”, nettverk og spisskompetanse innen disse viktige næringene på Vestlandet. Vi ser også frem til å få flere dyktige folk med på laget, både innen forretningsutvikling, strategi, design og kommunikasjon, sier Henrik Lie-Nielsen.

Colours innlemmes i Knowit med virkning fra 1. januar 2015, og alle nøkkelpersonene i selskapet blir med videre.  Jacob Grieg Eide og Stein Gunnar Wallevik, gründere og partnere i Colours gleder seg til å bli en del av Knowit-familien.

– Digitaliseringen går med full fart fremover i havnæringene, og er en sentral driver for forretningsinnovasjon. Med et sterkt kommunikasjons- og kreativitetsmiljø kombinert med en solid teknologisk muskel er Knowit en ideell match for Colours, og gjør at vi sammen kan tilby de beste løsningene for våre kunder, sier Grieg Eide.

Knowit er et konsulentselskap  som leverer de nye løsningene i skjæringspunktet mellom kreativitet, teknologi og strategi. Selskapet er børsnotert på Nordiska Börsen i Stockholm og har drøyt 1900 ansatte i Norden. I Norge har selskapet nesten 450 ansatte. Omsetningen i selskapet var i 2013 på  1.973 millioner svenske kroner.

Colours er et strategisk design- og kommunikasjonsselskap som levererer et helhetlig spekter av løsninger og tjenester innenfor strategi, merkevare, visuell kommunikasjon og digitale kanaler. Selskapet ble stiftet i 2002 og har sitt hovedfokus innenfor offshore oil & gas, shipping og havbruksnæringen. Selskapet har 27 ansatte i Bergen, Stavanger og Oslo.