Kan få mer for MMC enn først antatt: – Basert på verdsettelsen som vi diskuterer, vil det sette Havyard i en helt annen posisjon

Nyheter
899

Havyard-sjef Geir Johan Bakke sier flere interessenter har uoppfordret meldt sin interesse for å kjøpe datterselskapet MMC First Process.

Søndag skrev iLaks at Havyard hadde terminert en intensjonsavtale om salg av selskapets 75 prosent eierandel i MMC First Process til et et konsortium bestående av First Process Holding og Credo Partners. I børsmeldingen fra selskapet het det at Havyard hadde mottatt en henvendelse fra en annen interessent.

Geir Johan Bakke. FOTO: Havyard

Nå bekrefter Havyard-sjef Geir Johan Bakke overfor Finansavisen at det er snakk om flere interessenter, uten at han vil nevne navn.

Bakke sier til avisen at de potensielle kjøperne har kommet med en verdsettelse av MMC First process som reflekterer at «det er et veldig godt selskap i et veldig interessant segment».

– Det verdsettes til langt over bokført verdi på 150 millioner kroner, sier Bakke og legger til:

– Basert på verdsettelsen som vi nå diskuterer, vil det sette Havyard i en helt annen posisjon.

Fearnley Securities er engasjert som finansiell rådgiver av Havyard i forbindelse med transaksjonen, og planen er å gjennomføre et salg innen midten av juni.