Johan Kvalheim blir ny NASF–direktør  

Nyheter
2158

Går fra Star Seafood til North Atlantic Seafood Conference.

Måløykaren, som var blant de fire som etablerte eksportselskapet Star Seafood i fjor, skifter beite.

Han vil jobbe for Star Seafood ut mai måned, før han 1. juni tiltrer stillingen som administrerende direktør for NASF, North Atlantic Seafood Forum, fremgår det av en pressemelding.

Kvalheim, som er utdannet fiskerikandidat fra Nortges Fiskerihøgskole i Tromsø, har også fartstid i Lerøy, Norges Sjømatråd og MSD Animal Health .

NASF er i dag verdens største Seafood Business konferanse for toppledere, med rundt 850 delegater fra 35 land og 300 selskaper. Konferansen tar for seg sjømatbransjen i et bredt perspektiv og fokuserer på laks, hvitfisk og pelagisk. Konferansen fordyper seg også på teknologi, innovasjon, bærekraft, politikk og rammebetingelser, og ikke minst finans og investeringsmuligheter innen næringen. Det er samtidig en rekke tilleggsarrangementer og aktuelle temaer på NASF hvert år.

Kvalheim gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å lede konferansen til nye høyder i tett samarbeid med samarbeidspartnere og aktører knyttet til sjømatnæringen både nasjonalt og internasjonalt. Kvalheim vil i en periode fremover jobbe sammen med avtroppende administrerende direktør Jørgen J. Lund for å sikre en god kontinuitet og kvalitet på konferansen som for femtende gang går av stabelen 3.-5. mars neste år.

Kvalheim vil etablere NASF kontor i Bergen.