Jobbskifte: Går fra Servi til CM Aqua technologies

Nyheter
0

– Gir økt tilstedeværelse

CM Aqua technologies har ansatt Stian André Narjord. Narjord er 39 år, kommer fra Trondheim og begynner som salgssjef/KAM Aquaculture Norge fra 2. august. Han har bakgrunn fra konstruksjon, prosjektledelse og salg og kommer fra stillingen som senior salgsingeniør akvakultur i Servi AS. De siste årene har han hatt ansvaret for å etablere Servi AS som leverandør innenfor oppdrettsnæringen.

– Dette er et ledd i en naturlig utvikling for oss. Over tid har det vært en økende etterspørsel på det vårt HEX-trommelfilter og skimmere i oppdrettsmarkedet. Disse brukes til blant annet til landbasert oppdrett og brønnbåter, sier Camilla Cetinkaya, Direktør DK.

– Jeg kommer til å være tilgjengelig for de norske kundene på alle nivåer. Enten det er tilbud på store prosjekter eller bistand på site vil nå CM Aqua være tilgjengelig på kort varsel, den nyansatte Stian André Narjord

– Det gleder meg at Stian har valgt å komme til oss i CM Aqua technologies og ser frem til mange års samarbeid. Dette kommer våre kunder til gode ved økt tilstedeværelse og tettere oppfølging.» sier Camilla Cetinkaya Direktør DK.

Camilla Cetinkaya er Direktør DKS

CM Aqua
– Vi søker hele tiden å etablere langvarig samarbeid med kunder og forretningspartnere basert på gjensidig respekt. Dette har blant annet resultert i verdensledende trommelfilterløsninger, sier Cetinkaya.

Med hovedkontor i København, leverer CM Aqua utstyr for vannrensing til oppdrettsnæringen. De leverer teknologiske løsninger, holdbart utstyr, bred kunnskap og lang erfaring.

Hele organisasjonen, med fabrikk i Tyskland inkludert, har over 40 ansatte og over 30 års erfaring med å produsere utstyr i høyteknologiske polymerer til akvarium og oppdrettsnæringen.