Hydrolicer-selskapene samles i Smir 

Nyheter
2631

Siden oppstarten med Hydrolicer i 2015 har utviklingen vært betydelig for det Bjugn-baserte havbruksselskapet, og senest i februar i år etablerte selskapet også et eget rederi. Nå samler de all sin virksomhet under et felles selskapsnavn for å berede grunnen for videre vekst. 

Øyvind Nymark. FOTO: Smir

– Med den utviklingen vi opplever for våre produkter og tjenester, som ikke lenger bare går på rene avlusingssystem, var tiden inne til å samle alt under ett navn, sier administrerende direktør Øyvind Nymark i Smir.

Nymark forteller at de ønsket et tradisjonelt navn, som blir en overbygning for alle selskapene i konsernet, samtidig som det er rom for å innlemme stadig nyutviklede produkter og tjenester i porteføljen.

– Navnet Smir er inspirert av det en smed gjør når han lager nye og nyttige ting, forklarer Nymark, og fortsetter:

– Dette passer godt til det vi driver med, som er å skape nye og gode løsninger innen fiskevelferd. 

Smir har for tiden pågående prosjekter i Norge, Skottland, Irland og Canada, og merker ifølge Nymark stor interesse og pågang både fra eksisterende og nye kunder.

Smir Group vil i tillegg til Smir, inkludere selskapene Hydromerd, Hydrolicer Drift, samt Hydro Shipping, som også gradvis vil bli innlemmet i navnendringen. 

Selskapet har 19 ansatte, med hovedkontor i Bjugn, salgs- og administrasjonskontor i Langevåg og avdeling i Skottland.