Hun går fra bank til lederrolle i Optimar

Nyheter
0

Lene Christin Bratseth blir ansvarlig for bærekraft og forretningsutvikling i selskapet og tar med seg bred erfaring fra fiskeri- og sjømatnæringen – samt økonomi og finans.

Bratseth kommer fra stillingen som seniorrådgiver i sjømatavdelingen til Sparebanken Møre, og vil være på plass hos Optimar 1. mars.

– Alle bedrifter må forholde seg til det grønne skiftet for å være konkurransedyktige fremover. Og bærekraftsarbeidet må gå hånd i hånd med verdiskapning, sier Bratseth i en pressemelding.

Administrerende direktør i Optimar, Georg Holger Saint-Denis, er overbevist om at de har fått verdifull kompetanse inn i selskapet.

– Etter en intensiv og strukturert prosess, er vi glade for å kunne kalle Lene vår nye kollega. Vi ble imponerte av erfaringen og jeg er sikker på at hun vil bidra med bærekraftsidéer som kommer både kunder og Optimar til gode, sier Saint-Denis.

– Optimar er leverandør til en næring i endring, og hvor det må investeres i ny teknologi og kompetanse for å møte det grønne skiftet og løse sjømatnæringens utfordringer. Optimar har allerede tatt en tydelig posisjon for å utvikle løsninger for bærekraftig sjømatproduksjon, sier Bratseth.

– Jeg gleder meg til å bli en del av et dyktig og innovativt team som har løsninger for bedre fiskevelferd, mattrygghet og effektiv matproduksjon, legger hun til.