Hofseth Biocare signerte avtale med USAs største helsekostselskap: – Det som skal til for å få selskapet i pluss

Nyheter
481

Etter å ha signert en avtale med det Nestlé-eide selskapet Garden of Life i USA, tror Roger Hofseth at Hofseth Biocare kommer til å få lønnsom drift.

Mandag formiddag sendte Hofseth Biocare ut en børsmelding om at selskapet hadde signert en intensjonsavtale med Florida-baserte og Nestlé-eide selskapet Garden of Life (GOL), det største helsekostselskapet i USA. Gjennom avtalen vil GOL få eksklusivitet på salg av Hofseths CollaGo og ProGo-produkter i USA, som er kollagen- og proteinprodukter laget av norsk laks.

Administrerende direktør i Hofseth Biocare, Roger Hofseth, sier til Sunnmørsposten at avtalen er «enormt viktig» for selskapet, som har gått med underskudd i flere år. Hofseth Biocare har tapt 463,1 millioner kroner de siste seks årene.

– Dette er noe vi har kjempet for i mange år, og er det som skal til for at vi skal få selskapet i pluss, mener Roger Hofseth.

Hofseth omtaler avtalen som en «vanvittig tillitserklæring».

– Vi har brukt hundrevis av millioner kroner på forskning, og nå vil vi endelig kunne begynne å levere gode resultater, sier Hofseth videre.

Men fortsatt gjenstår det organoleptiske tester, og går alt etter planen, vil produktene lanseres i USA i begynnelsen av 2020.