Hofseth BioCare åpner for børsnotering i USA

Nyheter
541

Biotechselskapet sikter på Nasdaq.

Hofseth BioCare (HBC) opplyser fredag at selskapet har inngått en konsulentavtale med finansmannen James Berger (gjennom selskapet hans Nevera AG). Berger har dobbelt statsborgerskap, britisk og italiensk, og er for tiden bosatt i Sveits. Han har fartstid i Goldman Sachs, JP Morgan, MAN Investments og Millennium Capital, og har et bredt nettverk med de største investeringsbankene og institusjonelle investorer i Europa og globalt.

Berger har allerede hjulpet HBC med en emisjon på 118 millioner kroner som var rettet mot internasjonale private investorer og institusjonelle fond.

I henhold til konsulentavtalen vil Berger bistå HBC med visse formidlingstjenester, for å etablere en bredere base av internasjonale investorer. Berger og HBC mener at en bredere investorbase vil legge til rette for en mulig børsnotering i USA.

Det er foreløpig ikke tatt noen avgjørelse om en notering på en amerikansk børs, og tidspunktet for en slik potensiell notering har ennå ikke vært besluttet. Imidlertid vurderer HBC en notering på Nasdaq eller en annen amerikansk børs som en spennende mulighet for seg selv og sine aksjonærer, heter det i børsmeldingen.