Havyard-sjef går på dagen etter 15 år i jobben

Nyheter
1169

Hardt presset verftselskap kvitter seg med toppsjefen.

Styret i Havyard Group og konsernsjef Geir Johan Bakke har blitt enig om å avslutte arbeidsforholdet med umiddelbar virkning. Bakke har sagt seg villig til å være tilgjengelig for selskapet i en tid fremover dersom det skulle være behov for det, skriver Havyard i en børsmelding mandag morgen.

Geir Johan Bakke har vært ansatt i Havyard Group siden 2001, konsernsjef siden 2004, og har vært sentral i utviklingen av konsernet.

Styret i Havyard Group har konstituert Gunnar Larsen som administrerende direktør, og vil umiddelbart iverksette arbeidet med å rekruttere en permanent konsernsjef.

Larsen kommer fra stillingen som daglig leder for Havyard Production, er Senior Vice President Market & Business Development i Havyard Group og har vært ansatt i konsernet i tolv år.

Havyard har levert en rekke brønnbåter de siste årene, og har for tiden 116 meter lange «Ronja Storm» under utrustning ved verftet i Leirvik i Sogn.

18. november innførte Havyard betalingsstans etter tunge tap på nye byggeprosjekter. Egenkapitalen i selskapet gikk tapt i løpet av fjerde kvartal i år.