Havnedirektør blir ny toppleder i Moen Marin Service

Nyheter
1255

Paul Ingvar Dekkerhus (47) blir ny administrerende direktør i Moen Marin Service. Dekkerhus kommer fra stillingen som havnedirektør i Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS, og tiltrer ved årsskiftet.

– Da muligheten til å være med på å utvikle en av de største og mest ambisiøse maritime virksomhetene i regionen dukket opp, var det umulig å si nei. Dette er en ny og spennende utfordring for meg personlig. Jeg går til jobben med stor ærefrykt og et brennende ønske om å utvikle både virksomheten og regionen videre, sier Dekkerhus, som har vært havnedirektør i 13 år.

Han har også bakgrunn fra fiskeri, frakt- og utenriksfart, og er utdannet sjøkaptein.

Ansettelsen av Dekkerhus er et ledd i styrkingen av lederkapasiteten i hele Moen Marin Group. Are Brekk, som de siste årene har ledet Moen Marin Service fortsetter som konsernsjef og leder av Moen Ship Management.

– Dekkerhus har som havnedirektør dokumentert resultater og strategiske egenskaper. Han har en tydelig lederstil. Sammen med evnen til å engasjere og inspirere, ser vi fram til å få han med på laget som skal utvikle verftsvirksomheten videre, sier Brekk.