Håvard Hagen Ingulfsvann ny forretningsutvikler for marine arter i Skretting

Nyheter
0

Håvard Hagen Ingulfsvann er Skretting Norges nye forretningsutvikler for marine arter. 

Han har flere års erfarings som fiskehelsebiolog fra Labora og MarinHelse. Skretting sier i en pressemelding at denne erfaringen vil være verdifull for å utvikle nye fôr, produkter og tjenester for våre kunder som driver med marine arter. Kunder over hele Norge vil kunne få tilgang til ekspertisen hans, og kontorstedet blir på Kystens Hus i Tromsø.

Det marine teamet til Skretting Norge består nå av Martin Davidsen, Kathrine Bakkemo og Kristine Marie Bjerkestrand i tillegg til den nye forretningsutvikleren Håvard Hagen Ingulfsvann.

– For å lykkes med oppdrett av marine arter kreves det spesialtilpassede produkter som fungerer som støtteverktøy gjennom hele produksjon, fra startfôring og frem til slakt. Som verdens største fôrleverandør, har vi et bevisst ansvar for å tilby trygge og effektive fôr med fokus på fiskehelse og bærekraft. Jeg er derfor svært fornøyd med å få Håvard inn i vårt marine-team som skal være i front på den rivende utviklingen vi ser innenfor produksjon av de marine artene, sier Martin Davidsen, salgssjef i Skretting Norge.