Håvard Bakke 70 år

Nyheter
580

Håvard Bakke, Business Development Director i SalmoBreed, fylte lørdag 17. juni 70 år. Bakke er fortsatt en aktiv ansatt i SalmoBreed, og han har ingen planer om å gi seg med det første.

Bakke er utdannet ved Norges Landbrukshøyskole på Ås, i dag Norges Biovitenskapelige Universitet (NMBU). I 1972 fikk han sitt hovedfag, og i 1977 disputerte han for doktorgrad. Etter noen år ved Vestlandets Meierisentral har Bakke fra 1986 arbeidet i havbruksnæringen, de ti siste årene i SalmoBreed.

– Håvard er en sann inspirasjonskilde for oss andre i SalmoBreed, sier daglig leder, Jan-Emil Johannessen i en pressemelding.

Han forteller at å se hvordan Bakke full av energi reiser opp og ned langs Norges kyst, og til andre land hvor Benchmark har aktiviteter. Det motiverer kollegaene.

Når han ikke er på jobb, er ski og helst toppturer hovedinteressen. Med base i Rosendal har han tilgang til Kvinnherads flotte fjelltopper med snø fra tidlig høst til langt på vår. Han reiser gjerne til skidestinasjoner langt av sted også, favoritten er Revelstoke i Canada:

– Der har de heliskiing, det er det som er tingen! ifølge jubilanten selv.

At han ikke er skvetten av seg hører en når praten om friluftsopplevelser kommer i gang rundt lunchbordet på jobb. Der vi andre kjenner noen som kjenner noen som har sett et snøras, så har Bakke staket seg ut av både ett og to.

– I SalmoBreed gratulerer vi vår gode kollega med dagen, Håvard viser oss alle at alder, det er bare et tall, skriver SalmoBreed i pressemeldingen.