Hans Erik (29) skal lede SHM Maritime

Nyheter
2602

Hans Erik Eidem fra Fræna er ansatt som ny daglig leder i SHM Maritime.

Eidem er utdannet maskiningeniør fra Høgskolen i Ålesund og sivilingeniør fra NTNU Trondheim og har jobbet i selskapet siden oppstarten. Han skal nå lede en gruppe på 17 medarbeidere innen konstruksjon, prosjekt og service.

SHM Maritime har siden oppstarten i 2013 levert dekksutstyr til 35 ulike fartøyer, til over 20 ulike rederi, både norske og internasjonale kunder. I første kvartal 2018 har selskapet sikret seg leveranser til 15 fartøy, og ser en sterkt økende oppdragsmengde.

– Det er inspirerende å jobbe med en næring som hele tiden ønsker å forbedre seg og øke sikkerheten for mannskapet om bord, sier Eidem.

– Vi har en klar målsetning om å spille kundene våre bedre. Vi har lagt ned mye utviklingsarbeid i å forenkle installasjonsarbeidet på verft, samt yte høy driftspålitelighet for utstyret vi leverer. Vi ser at responstid og support er spesielt viktig for våre kunder, fortsetter han.

SHM Maritime er en del av SHM Gruppen, som er en allsidig og tverrfaglig teknologigruppering med bred erfaring innen maritim industri, havbruks- og sjømatsektoren, og består av selskapene SHM Maritime, SHM Enabling Technologies, og SHM AReality. Totalt sysselsetter SHM Gruppen 26 ansatte i Molde, Ålesund, Harstad og Tsjekkia.