Han er ny fabrikkdirektør i First Seafood 

Nyheter
0

Roger Aspen er ansatt som direktør med ansvar for fabrikkene i First Seafood.

– Vi er veldig godt fornøyde med å få Roger med på laget vårt. Han vil tre inn som leder for fabrikkene til selskapet, og starter i First Seafood 1. Januar 2024, sier CCO Roy Olsen i en pressemelding.

Roger Aspen har tidligere jobbet for Sekkingstad, Sotra Fiskeindustri, Multivac og kommer nå fra Marel. Han er utdannet ingeniør innenfor aquateknologi ved Bergen Ingeniørskole, og har over 20 års erfaring med videreforedling av laks og ørret.

– Vi har ambisjoner når det kommer til foredling av laks i First Seafood. Roger vil i kraft av den han er, og ikke minst den erfaringen han innehar styrke vårt team fra første arbeidsdag. Vi ser frem til å få han ombord, sier CEO Andreas Sundnes.

– Jeg ser på First Seafood som en av de mest fremoverlente aktørene innen foredling av laks i Norge. De har en organisasjon med kunnskapsrike og dedikerte mennesker som lager flotte produkter. De har på kort tid lykkes i å få imponerende nøkkeltall, men det er alltid rom for forbedringer. Jeg gleder meg til å begynne og ser frem til å bidra til at selskapet skal kunne fortsette veksten fremover, uttaler Roger Aspen.