Han er ny daglig leder i Hydro Shipping

Nyheter
0

Are Brekk trer inn i stillingen som daglig leder i Hydro Shipping den 1. oktober.

Brekk er tidligere konsernsjef i Moen-Gruppen, og overtar nå lederstolen i Hydro Shipping etter Frida Knutshaug Ervik, som starter i ny jobb hos Scanbio.

– I Are Brekk får Hydro Shipping en leder med lang og bred næringslivskompetanse, blant annet fra rederidrift, skriver selskapet i en pressemelding.

Brekk har lang erfaring fra havbruksnæringen, blant annet som styreleder i Sinkaberg-Hansen i over 20 år. I Hydro Shipping vil han ha hovedbase i selskapets lokaler på Rørvik.

Styreleder Ståle Ramstad takker Frida Knutshaug Ervik for hennes innsats for selskapet, og er glad for at Brekk tar over roret fra avtroppende daglig leder.

– Dette er et svært godt utgangspunkt for å videreutvikle det solide grunnlaget som Frida har bygget opp i rollen som daglig leder, sier Ramstad i meldingen.

Hydro Shipping leverer et totalkonsept innen mekanisk avlusing og bemanning, og eier og operer i dag de to fartøyene «Hydro Pioner» og «Hydro Patriot». Selskapet har 36 ansatte og omsatte i fjor for 105 millioner kroner.