Han er ny COO i Åkerblå

Nyheter
1055

Jørund S. Larsen får operasjonelt ansvar og ledelse innenfor kjerneområdene fiskehelse, miljø, rådgivning og tekniske tjenester i Åkerblå.

Roger Sørensen, som i dag innehar stillingen som COO, går over til nyopprettet stilling i Åkerblå Group som administrerende direktør med virkning fra 1. mars.

Åkerblå omorganiserte til konsern struktur 1. januar 2021, fremgår det av en pressemelding.

Jørund S. Larsen er utdannet Cand.scient. i akvatisk fysiologi ved Norges Fiskerihøyskole i Tromsø, samt Executive MBA i økonomisk styring og ledelse ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har en bred og god arbeidserfaring som avdelings ingeniør ved NTNU, område og produksjonssjef i MOWI og har innehatt rollen de siste fire år som senior manager i BDO.

– Vi er meget tilfreds og stolte over at Jørund har takket ja til stillingen som COO i Åkerblå. Jørund kjenner oppdrett og servicenæringen godt, har lang ledererfaring og god faglig innsikt innenfor våre kjerneområder. Det å få Jørund på laget og i ledelsen, vil bidra til fortsatt god vekst og utvikling for Åkerblå, sier toppsjef Roger Sørensen.