Han er ansatt som ny konsernsjef i Redox

Nyheter
0

Jonas Bergman kommer fra stillingen som salgssjef for det nordiske markedet i MSD Animal Health, og har lang erfaring innen oppdrettsnæringens service industrier med tidligere lederstilling i Frøy Akvaservice og lang fartstid fra Abyss Aqua.

Redox er et firma som fokuserer på fiskevelferd og biosikkerhet der ozon og oksygen
inngår som viktige elementer. De leverer utstyr og komplette løsninger til brønnbåter,
prosessbåter, RAS-anlegg og åpne og lukkede anlegg i sjø. Å investere i bedre fiskevelferd er en lønnsom investering, det reduserer dødelighet og forbedrer tilvekst på fisken. Selskapet har 25 medarbeidere, har hovedkontor på Averøy, og er i rask vekst.

Helge Bullgård, som i dag er daglig leder i Redox, vil fortsette som prosjektdirektør og ta et
spesielt ansvar for de mange prosjektene som selskapet deltar i.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven å bygge Redox til ett enda større og bedre selskap. Selskapet har i dag mange dyktige medarbeidere innen fagfelt som ozon og oksygen, og har en meget bra automasjonsavdeling og en god service organisasjon. Vi må få produktene ut til enda flere brukere og vårt mål er å hjelpe oppdrettsnæringen til enda bedre fiskevelferd i årene som kommer, sier Jonas Bergman i en pressemelding.

– Vi er meget fornøyd med at vi får Jonas med på laget, dette er en naturlig og riktig utvikling for selskapet» sier Sigmund Røeggen, tidligere hovedeier i Redox.

– Jonas vil starte arbeidet i begynnelsen av januar og vi ser frem til å få han med i Redox. Vi er fornøyd med rekruteringen og har store forventinger til fremtiden, sier styreleder og tidligere Mowi-sjef Alf-Helge Aarskog.