Han er ansatt som ny finansdirektør i AquaGen

Nyheter
743

Øyvind Lauvbakk har 14. september tiltrådt som ny nestkommanderende i AquaGen. 

Lauvbakk (39) er opprinnelig fra Hemnesberget i Nordland og er 39 år. Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor, med utdannelse fra Bodø, Leeds og Norges Handelshøyskole i Bergen.

Lauvbakk har lang erfaring fra revisjon og rådgivning innen økonomi og virksomhetsstyring fra Ernst & Young, samt fem års erfaring fra Norwegian Air Shuttle. Her var han Head of Business Controlling før han i 2018 flyttet til Trondheim med familien og tok en stilling som økonomisjef i Melhus Bil.

I stillingen som finansdirektør i AquaGen vil Lauvbakk ha overordnet ansvar for økonomifunksjonen i selskapet, samt være sentral for selskapets strategiarbeid og forretningsutvikling. Han vil ha kontor på Pirsenteret i Trondheim, og rollen inngår i selskapets ledergruppe. AquaGen ser frem til å få en erfaren leder for selskapets økonomiavdeling og en kompetent forretningsanalytiker i en av selskapets nøkkelposisjoner, heter det i en pressemelding fra AquaGen.

Roger Oddebug slutter som finansdirektør i AquaGen etter sju år i selskapet, og starter i et annet selskap fra 1. oktober.

– Roger har hatt en sentral og viktig rolle for AquaGen i den tiden han har vært i selskapet, og AquaGen ønsker ham alt godt i sin nye rolle, skriver avlselskapet.