Han blir ny leder i Egersund Net

Nyheter
700

Fra og med 1. april tar Glenn Mo over rollen som daglig leder for Egersund Net etter Geir Henning Risholm, som gir seg etter ni år sjefsstolen. Risholm blir nå ansvarlig for selskapets servicevirksomhet, som er Egersund Nets største avdeling med sju servicestasjoner langs norskekysten.

Det opplyser AKVA group i en pressemelding.

– Jeg ser det som en stor tillitserklæring å få ta over ledelsen av Egersund Net. Selskapet har utviklet seg mye over de siste årene, og har stadig store vekstambisjoner. Siden vi ble en del av AKVA group i 2018, står vi bedre styrket enn noen gang til å nå ut til et større marked og har fått solid støtte i våre kollegaer fra ulike fagavdelinger i konsernet, sier Glenn Mo.

Mo er 36 år og bosatt i Egersund. Han har lang erfaring med produksjon, service og vedlikehold av notprodukter, og jobbet blant annet som produksjonsmedarbeider i Egersund Trål tidlig på 2000-tallet. I 2006 begynte han i produksjonen i Egersund Net, hvor han senere ble forfremmet til prosjektleder. De siste seks årene har han ledet all servicevirksomhet i selskapet.

– Vi er meget glade for at Glenn valgte å takke ja til jobben da Geir Henning Risholm signaliserte at han ønsket å trekke seg tilbake. Dette gir en viktig kontinuitet for selskapet, og jeg føler meg trygg på den gode kvaliteten og kundeservicen som Egersund Net er kjent for vil bli godt ivaretatt, sier konsernsjef i AKVA group, Knut Nesse.