Grøttan går fra Plany til selgerjobb i Vónin Refa

Nyheter
0

Oddmund Grøttan (61) er ansatt som ny selger på havbruk hos Vónin Refa.

Grøttan har 36 års erfaring fra havbruksnæringa, blant annet fra jobb som røkter, driftsleder, daglig leder, selger, avdelingsleder og salgsleder hos blant annet Aqua Gen, Salmar Farming, Wangensten, Svensk Fjellrøding, Botngaard og Plany.

Oddmund Grøttan kommer nå fra stillingen som salgssjef havbruk hos Plany, med ansvar for markedsområde Trøndelag og Nord-Norge, i tillegg til Færøyene og Island. Produktene han selger der er ulike presenningprodukter til havbrukskundene, som avlusningspresenninger og luseskjørt, fremgår det av en pressemelding.

Oddmund Grøttan starter i jobben hos Vónin Refa 14. februar, og vil ha ansvar for salg av notposer, fortøyninger, ringer og servicetjenester til havbrukskundene på Vestlandet og i Trøndelag/Helgeland. I tillegg får Grøttan ansvaret for Vónin Refas kunder i Sverige og Finland.

Han vil jobbe ut fra sitt kontor i Trøndelag og blir en ressurs inn i havbruksteamet hos Vónin Refa. Der skal han skal jobbe sammen med selgerne Morten Pettersen og Malin Wilsgård og avdelingsleder havbruk som er Frank Larsen.

– Vi er svært godt fornøyd med å få en så erfaren og dyktig selger som Oddmund Grøttan med på laget vårt, sier avdelingsleder Frank Larsen.

– Han har et unikt nettverk i havbruksnæringa langs hele kysten og vil med sin fagkunnskap, salgserfaring og gode relasjoner i næringa, kunne tilføre oss nye kunder og forsterke vår markedsposisjon både i det norske, svenske og finske markedet. Salget så langt i 2022 ser svært lovende ut, og vi ser frem til at Oddmund Grøttan skal bli med på havbruksteamet vårt og bidra til å styrke vår kapasitet og kompetanse ytterligere.