Gir seg som administrerende direktør i Steinsvik: – Det ble naturlig for meg å tre ut

Nyheter
1301

Martha Kold Bakkavig slutter som administrerende direktør i Steinsvik fra nyttår, og har ifølge henne selv flere ting på blokka fremover.

Det er nærmere to år siden Martha Kold Bakkavig overtok som administrerende direktør i Steinsvik Group og erstattet Bjørn M. Apeland, og det gikk ikke lang tid før hun satte sitt preg på organisasjonen. 

I høst ble det videre kjent at Steinsvik slo seg sammen med to andre oppdrettsleverandører, Aqualine og AquaOptima, og dannet ScaleAQ. Fra nyttår går Steinsvik Group over i en ny fase når de tre selskapene slås sammen til et selskap. Dermed gir også Bakkavig seg som administrerende direktør, skriver både interesseorganisasjonen Maritimt Forum og Haugesunds Avis.

– I fusjonen med Aqualine og AquaOptima ble det naturlig for meg å tre ut. Jeg ønsker å gå tilbake til det jeg holdt på med før jeg fikk muligheten i Steinsvik – å jobbe med styreverv, forteller Bakkavig til Haugesunds Avis.

Bakkavig sitter idag blant annet i styret til Kongsberg Gruppen og shippingselskapet BW LPG, og hun synes det er givende å med styrearbeid.

– En får jobbe med strategi på et overordnet plan hvor det handler om verdiutvikling av selskapene på vegne av eiere og aksjonærer. Jeg har bred erfaring innen olje og gass, energi, shipping og akvakultur, og ønsker å bruke den kompetansen videre, sier Bakkavig til Haugesunds Avis.