Går fra Accenture til Deloitte

Nyheter
1546

Ny ressurs for å styrke satsing på digitalisering.

Camilla Neumann Holst kommer fra Accenture, der hun de siste årene har jobbet som konsulent med hovedfokus å utvikle kundenes digitale plattform. Neumann Holst går inn i sjømateamet til Deloitte med base i Bergen, og arbeidet innenfor digitalisering og ny teknologi vil fortsette.

– Digitalisering har lenge vært på agendaen til andre næringer, som eksempelvis bank og forsikring. Nå får jeg mulighet til å arbeide med en sjømatnæring som jeg synes er svært spennende og som jeg mener har et stort og uløst potensial når det kommer til digitalisering og bruk av teknologi, sier Neumann Holst.

– I tillegg gleder jeg meg til å ta del i en næring i vekst, med en sterk lokal forankring. Deloitte satser stort innenfor sjømat, og jeg ser frem til å ta del i denne satsingen.

– Med Camilla om bord i Deloitte styrker vi ytterligere vår satsning mot sjømatsektoren, og kan bedre møte den sterke etterspørselen vi opplever innen digitalisering, sier nordisk leder for sjømat i Deloitte, Anders Milde Gjendemsjø.

– Jeg gleder meg til å bidra i innovative prosjekter som kan være med å løse flere av utfordringene sjømatnæringen står ovenfor. Ny teknologi kan utløse et hav av muligheter for næringen for å ivareta bedre kontroll av lakselus, og gi bedre muligheter for vekst. Slik jeg ser det, betyr dette at desto mer aktørene er villig til å satse på innovativ teknologi, jo større er potensialet for vekst, avslutter Neumann Holst.

Neumann Holst har bakgrunn som siviløkonom fra Handelshøyskolen i København, National University of Singapore og Heriot-Watt University i Skottland, med spesialisering innen den norske fiskeri- og havbrukssektoren.