FSV fikk overlevert «Den grønne Hulken»

Nyheter
1188

Serviceselskapet FSV i Molde har mottatt den første av i alt to komplette ringvasksystemer fra Mekon.

– Vi ser økende etterspørsel etter denne typen tjenester. Etter å ha gjort grundige undersøkelser og referansesjekker, konkluderte vi med at siste generasjon ringvasker fra Mekon svarer på behovene i markedet. Vi har store forventninger, forteller Arild Aasmyr, daglig leder i FSV Group.

(F.v.) Arild Aasmyr og Ivar Sandeseng. FOTO: Pressefoto

Den første ringvaskeren, med tilnavnet «Den grønne Hulken», ble overlevert under en enkel seanse under AquaNor i Trondheim.

For Mekon betyr leveransen at 29 systemer har forlatt produksjonslokalene på Purkholmen ved Rørvik. Moen Marin står for markedsføring og salg av produktet.

– Både serviceselskaper og oppdrettere har et stort ansvar for å ivareta hygienekrav på lokalitetene. Sammenlignet med manuelle operasjoner, gir ringvaskeren betraktelig høyere effektivitet, samtidig som risikoen for folket på merdkanten reduseres, mener Ivar Sandneseng, daglig leder i Mekon.

Sandneseng er svært tilfreds med at FSV har valgt Mekon som leverandør.

– FSV er en stor, seriøs aktør som har drevet godt i lang tid. Derfor er det ekstra hyggelig at de nå legger til ringvaskesystem fra Mekon i tjenesteporteføljen, avslutter Sandneseng.