Front Marine-gründer går til Norwell

Nyheter
0

Florø-eksportør øker innkjøp og salgskapasitet.

Onsdag 15. september startet Jonny Sæterbø (52) som innkjøper og selger i Norwell, med kontorplass i Florø. Han kommer fra Front Marine, som han startet i 2011, og har mer enn 20 års fartstid fra laksebransjen i selskaper som Pan Fish og Seaborn. Det hele startet i Skaar tilbake på 90-tallet.

– Han har en verdifull erfaring, og vil slik tilføre oss kapasitet både på innkjøpssiden og videreutvikle markeder der Norwell ikke er så sterke i dag. Jonny går rett inn i innkjøps– og salgsteamet vårt og er operativ fra dag en. Norwell har store forventninger til kompetansen Jonny bringer inn i organisasjonen, sier Tor Hjalte, leder for kjøp og salg i Norwell, i en pressemelding.

– Front Marine, som Jonny kommer fra, har vært kunde hos Norwell i mange år. Spesielt på frossen laks har de vist seg å være en meget verdifull samarbeidspartner, men også på fersk USA vil Norwell få tilført verdifull salgskompetanse. Nå sitter denne kompetansen innenfor våre gene vegger, noe vi er svært fornøyde med å ha oppnådd, sier Hjalte.

– Med denne ansettelsen fyller vi noen hull på både innkjøpssiden og salgssiden, og vi er nå godt dekket i de markedene vi har bestemt oss for å satse på. Dette blir veldig bra.