Front Marine flyttet fra Bergen til Florø

Nyheter
1639

Daglig leder Jonny Sæterbø gikk lei av pendling.

Sæterbø ble tidligere i år eneeier i Front Marine. Nå har han flyttet selskapet fra Bergen til Florø.

– Jeg har bodd i Florø og pendlet til Bergen i noen år. Det fikk jeg nok av, og nå med full råderett i selskapet, valgte jeg å flytte det hit. Kona mi er fra Florø, og dessuten liker jeg meg godt i havbruksmiljøet her i byen, sier Sæterbø til Firdaposten.

Eksportselskapet har flyttet inn i et lokale på Horne Brygge. I tillegg til han selv, jobber kona i en halv stilling.

– Fordelen med å være en liten aktør ligger i fleksibiliteten, og å kunne operere i nisjer i markedet. Jeg kan snu meg fort rundt når prisene svinger kjapt opp eller ned. På innkjøpssiden har jeg noen leverandører som jeg har et godt forhold til i mange år. Det er en viktig basis. Uansett må du alltid være konkurransedyktig både på pris til oppdretter og kunde, sier Sæterbø.