Fredrik Knutssøn ny leder for elektro i Østerbø Maskin

Nyheter
523

– Vi er svært glade for at Fredrik Knutssøn har takket ja til stillingen som leder av elektrosatsingen i bedriften, sier daglig leder Steinar Holen i Østerbø Maskin i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen skal Østerbø nå bygge opp en mer målrettet satsing på elektro og automasjon.

Oppkjøpet av Meland Elektro i høst og ansettelsen av Knutssøn er to steg på denne veien. Han vil være et viktig bindeledd mellom selskapene og jobbe med å knytte de sammen og utvikle satsingen på tvers, heter det i pressemeldingen.

Østerbø har som mål å øke vedlikeholds- og internkontrolloppdrag for faste kunder samt oppdrag på privatmarkedet.

– Vi skal òg posisjonere oss for å utføre flere større prosjekt som installasjon for oppdrett, havbruk og industri, og ønsker derfor å øke antall elektromontører både på Østerbø og Meland nå i 2020. Dette blir en spennende og viktig satsing, sier Steinar Holen.

Knutssøn er 34 år og etablert i Ortnevik i Vestland med kone og barn. Han startet med fagbrev som elektriker og vidareutdannet seg til elkraftingeniør og elektrokommunikasjonsingeniør. Han har og utdanning innen økonomi og ledelse, samt agronomi. Knutssøn kommer inn i Østerbø med arbeidserfaring som disiplinleder på større jobber for Equinor innen elektro og telekommunikasjon. Han er på plass for fullt i midten av januar, men har allerede vært litt i sving.

– Jeg har blitt tatt imot med åpne armer og har i løpet av høsten fått delta i oppkjøpet av Meland Elektro. Slik har jeg allerede fått være med på en stor hendelse for selskapet. Nå ser jeg fram til å brette opp ermene og gjøre mitt ytterste for å sette elektro og automasjon tydelig på kartet i framtiden, sier Knutssøn.

I november ble det også kjent at Richard Cornell tar over som administrerende direktør i Østerbø Maskin etter Steinar Holen. Cornell starter rundt påsketider i stillingen.