Fra Frøygruppen til MSD Animal Health

Nyheter
1074

Jonas Bergman (38) er ansatt som key account lead i MSD Animal Health. 

– Vi er svært glade for å ha Jonas med på laget. Han har en spennende bakgrunn kombinert med lang erfaring fra oppdrettsnæringen, sier Dafydd Morris, administrerende direktør i MSD Animal Health Norge.

Jonas Bergman har arbeidet 14 år i laksenæringen, sist i Frøy Aquaservice som er en del av den suksessrike Frøy-gruppen. Der ledet han oppbyggingen av dykkeravdelingen fra null til 25 ansatte.

– Årene i Frøy har vært meget gode og jeg har lært mye av kulturen i selskapet og de dyktige lederne og medarbeiderne. Nå gleder jeg meg til nye arbeidsoppgaver i MSD Animal Health. De fleste av kundene til MSD kjenner jeg fra mange år i havbruksnæringen, og jeg ser frem til å hjelpe dem med å holde fisken frisk med gode vaksiner og legemidler, sier Jonas Bergman.