Fluctus satser i det chilenske markedet

Nyheter
0

Utstyrsleverandøren Fluctus har inngått agentavtale med det chilenske selskapet ITG om salg av selskapets produkter i Chile. Samtidig vil Fluctus kunne selge ITG sine produkter i det norske markedet.

– Vi opplever stor interesse for våre produkter, spesielt vannfôring, fra chilenske oppdrettere. ITG er et selskap med god kompetanse og solide relasjoner i markedet. De har 20 års erfaring med leveranse av teknologi og service til næringen, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er sikre på at de kommer til å representere våre produkter på en god måte. De gir oss den lokale kompetansen og nærheten som er nødvendig for å tilby kundene de beste løsningene, sier Harald Lien, CEO i Fluctus, i en pressemelding.

Harald Lien, Fluctus

– Samtidig har de en spennende produktportefølje innenfor kamera, sensorikk og oksyginering som vil bli tilgjengelig for våre kunder i Norge, legger Lien til.

Claudio Chanceaulme, daglig leder for ITG Chile, uttrykker sin entusiasme for avtalen, og fremhever verdien den vil tilføre det chilenske markedet:

– Denne avtalen lar oss utvide vårt tilbud av produkter og løsninger som tar sikte på bærekraftig produksjon, og befester vår posisjon som en betydelig leverandør i den lokale industrien og en allsidig og pålitelig forretningspartner.

Fluctus vil være til stede på ITG sin stand på Aqua Sur messen i mars og ITG vil være til stede på Fluctus sin stand på HavExpo i mai.