Erlend Sødal slutter i Skretting

Nyheter
1091

Erlend Sødal har sagt opp sine roller som administrerende direktør for Skretting Norge, Operations Director for Skretting Group, og Managing Director of Skretting Cluster Norway and Australia.

Det opplyser Skretting i en pressemelding.

– Etter å ha arbeidet for oss i 25 år, vil Erlend nå ta på seg nye utfordringer utenfor Skretting. Erlend har vært en dedikert person i Skretting teamet og en kraftfull bidragsyter til den suksessen selskapet har hatt, skriver selskapet i pressemeldingen.

Administrerende direktør i Skrettings globale virksomhet, Therese Log Bergjord, sier følgende i forbindelse med avgangen til Sødal:

Håvard Walde. FOTO: Skretting/Jan Inge Haga

– Erlend har i flere år bidratt betraktelig til Skretting og akvakulturnæringen. Vi ønsker ham all mulig suksess i fremtiden.

Håvard Walde, finansdirektør i Skretting Norge, har vært Sødals stedfortreder de siste åtte årene og vil ta over som interim administrerende direktør for Skretting Norge, og midlertidige posisjoner er fylt for å sørge for en god overgang for selskapet.

Walde har arbeidet i norsk havbruk siden 2004 og har erfaring fra Panfish og Ernst & Young. Walde er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra NHH.

Melissa Aboot vil fortsette som administrende direktør for Skretting Australia, og vil nå rapportere direkte til Therese Log Bergjord.