Ellingsen Seafood går inn som aksjonær i Salmon Group

Nyheter
1327

– Vi er svært glade for å ønske velkommen nok en solid bedrift inn i vårt nettverk, sier Anne-Kristine Øen, administrerende direktør i Salmon Group.

Anne-Kristine Øen. FOTO: Salmon Group

Salmon Group-nettverket får Ellingsen Seafood med på laget. Det opplyser førstnevnte i en pressemelding.

– Ellingsen Seafood er et selskap med et sterkt og godt renommé, som reflekterer de verdiene vi har i Salmon Group. Med sine elleve konsesjoner er de en betydningsfull aktør i nord, og deres eierskap vil bidra til å ytterligere styrke Salmon Group sin posisjon, sier Anne-Kristine Øen.

Hovedoppgaven til Salmon Group å sikre sine eiere best mulige drifts- og rammevilkår. Salmon Group jobber også med politisk nettverksarbeid og omdømmebygging.

Skrovaoppdretter Ellingsen Seafood har i tillegg til nevnte konsesjoner, også egen smoltproduksjon gjennom selskapet Silver Seed og driver sitt eget slakteri.

Line Ellingsen. FOTO: Andreas Witzøe

– Ellingsen Seafood har som mål å være i forkant av utviklingen. Det må vi klare for å tilfredsstille krevende og kvalitetsbevisste kunder i inn- og utland. Ved å være med i Salmon Group-nettverket får vi tilgang til gode innkjøpsordninger, i tillegg til kunnskapsdeling og felles fokus på de viktigste driverne fremover, sier administrerende direktør Line Ellingsen i Ellingsen Seafood.