Dette er den nye markedssjefen i MSD Animal Health

Nyheter
1058

Hilde Mosand starter som markedssjef for MSD Animal Healths akvakulturavdeling 1. februar. Hun har 16 års erfaring med vaksiner og legemidler for flere ulike dyrearter i MSD-konsernet.

– Vi er meget glade for at Hilde nå blir en viktig del av akva-teamet vårt. Hun er faglig dyktig, har lang erfaring og har gjort en svært god jobb for MSD-konsernet og ulike kundegrupper i mange år, sier Dafydd Morris, General Manager i MSD Animal Health Norge.

Hilde Mosand har de seneste fem årene vært Nordisk Markedsdirektør for legemidler til kjæledyr. Hun har også erfaring fra produksjondyr, er utdannet cand. scient. fra Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) og har en cand. mag.-grad fra Universitetet i Oslo. Hun har videre en Executive MBA fra Norges Handelshøyskole og ulike kurs innen markedsføring og ledelse fra London Business School, Handelshøyskolen BI og Høyskolen i Oslo.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med en ny bransje, møte kundene og få være med på lakseeventyret. Ikke minst håper jeg å kunne være en liten brikke i arbeidet for bedre fiskehelse, sier Hilde Mosand.